top of page
  • Cemşit Haklı

En iyi firma rehberi hizmetleri

Firma rehberleri günümüzde telefon rehberlerinin yerini alarak işletmelerin ve kurumların insanlara tanıtılmasını sağlamaktadır. Telefon defterlerinden farklı olarak işletmeler ürün veya hizmetlerini de tanıtabilir. İşletme sahipleri bilgilerindeki bir değişikliği anlık güncelemeler ile en güncel iletişim bilgilerini yayınlayarak tüketicileri işletmelerine yönlendirebilirler. Firma rehber scripti ücretsiz olan bu işletmeler tüm dünyada sıkça kullanılmaktadır. İşletmeler işletme adı, adresi, telefon ve diğer bilgilerini buralarda paylaşarak hem arama motorlarında görünürlük kazanırlar hem güvenilirlikleri artar hemde potansiyel müşterilere ürünlerini tanıtarak daha çok kazanç sağlayabilirler. Günümüzde işletme rehberlerinin birçok çeşidi vardır. Haritaya firma ekleme özellikleri olan google ve yandex gibi sistemler arama motorlarının geliştirdiği sistemlerdir. Tam olarak bir rehber olmasalarda sık olarak işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Diğer bir çeşidi facebook ve instagram gibi işletme profil sayfası oluşturulabilen sosyal medyalardır. Buralar da işletme rehberinden çok işletmelerin reklamlarını yapacağı sosyal sayfalardır. Gercek işletme rehberi olarak isletmemiz.com'u size önerebilirim. Yerel firma rehberleri gibi çalışan ama tüm dünyadaki işletmeleri bir araya toplayarak küresel bir yapıya sahip olan isletmemiz.com firma rehberi daha çok yeni olmasına rağmen 20 milyondan fazla işletme kaydı barındırmaktadır. Bu platformlara nasıl kayıt oılacağınızı kısaca açıklayayım.

Facebook

Bir sosyal medya devi olan facebook günümüzde en çok kullanılan platformlardan biridir. Bu özelliği ile işletmelerin sosyal medya kullanıcılarına işletmelerini tanıtmak için önem arz etmektedir. İşletmeler facebook hesapları ile işletme hesabı oluşturabilirler. Facebook profilinizden sayfalar sekmesinden yeni sayfa oluştur seçeneği ile işletme sayfanızı oluşturabilirsiniz.

Google Haritalar

Google haritalar işletmelerin haritalarda listelenmek için başvurduğu platformdur. Kayıt olabilmek için google benim isletmem web sayfasında google hesabınızla hesap oluşturmanız veri işletmenizi bölgenize kategorinize göre oluşturmanız gerekiyor. Google firma adres değiştirme gibi bir durumunu varsa yeni adresinizi giriniz. Google size bir aktivasyon postası gönderecektir. Tahmini onbeş gün içerisinde gelecek bu posta ile işletme hesabınızı google haritalarda gözükmesi için aktif edebilirsiniz.

isletmemiz

işletme rehberleri en iyi firma rehberi olma özelliğini gösterin bu sisteme kayıt olmak sadece birkaç dakikanızı almaktadır. Dünya genelinde tüm işletmeleri bir platformda toplayan isletmemiz.com gelişmiş algoritmasınya milyonlarca internet kullanıcısına en iyi hizmeti sunmaktadır. Kayıt olmak için isletmemiz.com web sitesini ziyaret ederik hesap oluşturabilirsiniz. Bir hesapta birden fazla işletme kaydı yapmanız da mümkündür.





16 görüntüleme0 yorum
bottom of page